Terug naar de resultaten
Wilhelminastraat 10, 7591 TN Denekamp, Kantoorruimte (BOG)

Wilhelminastraat 10

7591 TN Denekamp
Vraagprijs € 475.000,- k.k. Huurprijs € 75,- p.m² p.j. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 617 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Objectomschrijving:
In het centrum van Denekamp is deze fraaie kantoorvilla beschikbaar. Het zeer markante gebouw is te koop en te huur. Het betreft een geheel gerenoveerd gemeentelijk monument. Het is de voormalige pastorie van de St. Nicolaasparochie, van 1912 tot midden...
Lees meer

Omschrijving

Objectomschrijving:
In het centrum van Denekamp is deze fraaie kantoorvilla beschikbaar. Het zeer markante gebouw is te koop en te huur. Het betreft een geheel gerenoveerd gemeentelijk monument. Het is de voormalige pastorie van de St. Nicolaasparochie, van 1912 tot midden jaren '60 het ziekenhuis St. Gerardus Majella, daarna zusterhuis St. Nicolaasgesticht. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 617 m². Het pand is aangesloten op het glasvezelnet en heeft airco-units in de kantoorvilla. Vanuit het gebouw loopt u zo het prachtige centrum van Denekamp in. Het gebouw leent zich uitstekend voor transformatie naar wonen op de verdiepingen.

Indeling:
Begane grond: separate entree, opgang met trap en personenlift.
Begane grond: verhuurde kantoorruimte.
1e en 2e verdieping: opgang middels trap en personenlift, diverse spreek- annex werkkamers, sanitaire voorzieningen en pantry.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Begane grond entree ca. 35 m²
Begane grond kantoor ca. 197 m² (langjarig verhuurd)
1e verdieping ca. 203 m²
2e verdieping ca. 182 m²
Totaal ca. 617 m²

Locatie:
Wilhelminastraat 10, 7591 TN Denekamp

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor kantoren (administratieve, dienstverlenende werkzaamheden en werkzaamheden die verband houden met het doen functioneren van (semi) overheidsinstellingen, het bankwezen, architectenbureau en naar de aard daarmee gelijk te stellen instellingen). Het wonen, voorzover het de tweede en/of hogere bouwlaag betreft, al dan niet in combinatie met ruimte voor mantelzorg.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar.

Parkeren:
Voor het kantoor zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en in de parkeerkelder.

Afwerking kantoorvilla:
Begane grond:
De vloer is uitgevoerd in natuursteen. De wanden zijn voorzien van glasvezelbehang. De plafonds zijn uitgevoerd in systeemplafonds met verlichting en ventilatie.

1e en 2e verdieping:
De trap is uitgevoerd met natuurstenen treden, met een centrale ruimte waaromheen de kantoorvertrekken zijn gesitueerd. De wanden tussen de open ruimte en de kantoren bestaat uit hardglazen wanden. De vloer is uitgevoerd met vloerbedekking. In het directiekantoor is de vloer uitgevoerd in houten delen en vloerbedekking. De wanden zijn voorzien van glazen scheidingswanden en glasvezelbehang. De plafonds zijn uitgevoerd in systeemplafonds met verlichting en ventilatie. Op de 2e verdieping bevindt zicht een open ruimte (vide) waaromheen de kantoren zijn gesitueerd. De wanden tussen de kantoren en de vide zijn uitgevoerd in hardglazen wanden.

Huurcondities:
Huurprijs: vanaf € 75,-- excl. BTW per m² op jaarbasis
Huurtermijn: In overleg
Ingangsdatum: In overleg.
Huuraanpassing: Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de reeks consumentenprijsindexcijfers (alle huishoudens).
Bankgarantie: Huurder dient een bankgarantie af te geven ter grootte van 3 maanden huur + BTW.

Vraagprijs:
€ 475.000,-- k.k.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden of neem contact met Jochem Houwing (06 27 33 27 85) of met ons kantoor tel. 074 250 32 22.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 475.000,- kosten koper Huurprijs € 75,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Bouwjaar toelichting Kantoorvilla gerenoveerd in 2003 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 617 m² Perceeloppervlakte 250 m² Woonoppervlakte 385 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Koper/ huurder heeft de mogelijkheid max. 9 parkeerplaatsen te huren in de parkeerkelder. De aanvang huurprijs bedraagt € 40,-- excl. BTW per maand per parkeerplaats. Parkeerpl. niet overdekt 0 Parkeerpl. overdekt 0 Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Woonruimte mogelijk Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
617 m²
In units vanaf
200 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.