Terug naar de resultaten
Beursstraat 1 a, 7551 HP Hengelo, Kantoorruimte (BOG)

Beursstraat 1 a

7551 HP Hengelo
Huurprijs € 375,- p.m. Verhuurd

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 297 m² In units vanaf 20 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Object omschrijving:
In het centrum van Hengelo wordt een nieuw Business Center gerealiseerd. In het fraaie kantoorpand aan de Beursstraat 1A, ontworpen door architect Dudok, worden 7 kantoorkamers gerealiseerd.

Deze nieuwe kantoorkamers variëren in afmeting van...
Lees meer

Omschrijving

Object omschrijving:
In het centrum van Hengelo wordt een nieuw Business Center gerealiseerd. In het fraaie kantoorpand aan de Beursstraat 1A, ontworpen door architect Dudok, worden 7 kantoorkamers gerealiseerd.

Deze nieuwe kantoorkamers variëren in afmeting van 20 m² tot 68 m². Het gebouw beschikt over een centrale entree, een mooi ingerichte gezamenlijke vergaderruimte, pantry en toiletruimtes.

Daarnaast krijgt elke huurder de beschikking over een eigen parkeerplaats op het afgesloten achter terrein. Bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.

De impressies van de kantoorruimtes worden binnen enkele dagen gepubliceerd! 

Verhuurbaar vloeroppervlak:
De kantoorkamers variëren van ca. 20 m² tot en met ca. 68 m².

Servicekosten:
De kantoorkamers worden all-in verhuurd. Dat betekent dat niet alleen de huurprijs voor de kamer, maar ook de servicekosten in de prijs verwerkt is. Dat houdt in dat de kosten voor het gebruik van de algemene ruimtes, de schoonmaak hiervan, alle kosten voor gas, water, elektra, alarm, tuinonderhoud, glasbewassing buitenzijde en de kosten voor het onderhoud van de installaties in de prijs verwerkt is. Dus geen vervelende naheffingen achteraf.

Parkeren:
Het is voor bezoekers mogelijk om aan de voorzijde te parkeren. Aan de achterzijde bevindt zich een afgesloten terrein waar ca. 8 parkeerplaatsen zijn. Daarnaast zijn er volop parkeermogelijkheden langs de openbare weg en de nabij gelegen parkeergarage “Hengelo Centre”.

Bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is met de auto zeer goed bereikbaar. Het NS station en bushalte zijn gelegen op ca. 100 meter afstand, derhalve is het kantoorgebouw middels het openbaar vervoer ook zeer goed bereikbaar.

Huurcondities:
Huurprijs: Vanaf € 375,-- per maand excl. BTW.
Huurtermijn: In overleg
Opzegtermijn: In overleg
Ingangsdatum: In overleg
Huuraanpassing: Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de reeks consumentenprijsindexcijfers (alle huishoudens)
Bankgarantie: Huurder dient een bankgarantie af te geven ter grootte van drie maanden huur + BTW.

Kenmerken

Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 375,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1925 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 297 m² Energie Energieklasse G Energieindex 1.85 Energie einddatum 21-12-2026 Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Het is voor bezoekers mogelijk om aan de voorzijde te parkeren. Aan de achterzijde bevindt zich een afgesloten terrein waar ca. 8 parkeerplaatsen zijn. Daarnaast zijn er volop parkeermogelijkheden langs de openbare weg en de nabij gelegen parkeergarage “Hengelo Centre”. Parkeerpl. niet overdekt 8 Diversen In units vanaf 20 m² Locatie Kantorenpark Locatie toelichting Het kantoorgebouw is met de auto zeer goed bereikbaar. Het NS station en bushalte zijn gelegen op ca. 100 meter afstand, derhalve is het kantoorgebouw middels het openbaar vervoer ook zeer goed bereikbaar. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station Op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
297 m²
In units vanaf
20 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.