Terug naar de resultaten
Jan Tinbergenstraat 182, 7559 SP Hengelo, Kantoorruimte (BOG)

Jan Tinbergenstraat 182

7559 SP Hengelo
Huurprijs € 110,- Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 352 m² In units vanaf 195 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Object omschrijving:
Fraaie kantoorruimte gelegen op Businesspark Westermaat. Het onderhavige object is strategisch gelegen op zichtlocatie nabij de A1 en is zeer goed bereikbaar. Opvallend is het uitzicht over de vijver waaraan het object is gelegen.

De...
Lees meer

Omschrijving

Object omschrijving:
Fraaie kantoorruimte gelegen op Businesspark Westermaat. Het onderhavige object is strategisch gelegen op zichtlocatie nabij de A1 en is zeer goed bereikbaar. Opvallend is het uitzicht over de vijver waaraan het object is gelegen.

De kantoorruimte welke beschikbaar is voor de verhuur is gelegen op de tweede verdieping. Het object beschikt over een centrale hal vanuit waar de kantoorruimte bereikbaar is middels het trappenhuis of de lift.

De tweede verdieping is in zijn totaliteit te huur maar tevens in gedeeltes. Per direct beschikbaar is een kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 195 m². In totaliteit is ca. 352 m² beschikbaar voor de verhuur.

Bestemmingsplan:
Volgens het vigerende bestemmingsplan is het object bestemd voor “Bedrijventerrein - Campus” d.w.z. (reguliere) kantoren.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Voor de verhuur is ca. 352 m² beschikbaar. Deelhuur is mogelijk vanaf 195 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder meer voorzien van:
- Moderne entree met hoogwaardig trappenhuis en lift;
- Plafondhoge kozijnen;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Diverse scheidingswanden;
- Kabelgoten;
- Glasvezel internetverbinding;
- Vloerbedekking;
- Mechanische ventilatie;
- Toiletgroep.

Servicekosten:
Servicekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar excl. BTW. Er zal achteraf geen verrekening plaatsvinden.

Parkeren:
Het kantoorgebouw beschikt over een inpandige parkeergarage. Er kunnen in totaal zes parkeerplaatsen bij gehuurd worden waarvan er vier zijn gelegen in de ondergelegen parkeergarage en twee parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Jan Tinbergenstraat, onderdeel uitmakend van Businesspark Westermaat. Businesspark Westermaat is strategisch gelegen op zichtlocatie aan de A1 en is per auto binnen 10 minuten te bereiken vanuit Hengelo, Almelo, Enschede of de Duitse grens. Middels het openbaar vervoer is het object ook uitstekend te bereiken per bus.

Kadastraal:
Gemeente: Hengelo (O)
Sectie: U
Nummer: 3670
Groot: 11 a en 90 ca

Energielabel:
Voor de kantoorruimte is energielabel A afgegeven.

Huurcondities:
Huurprijs: € 110,-- per m² per jaar excl. BTW.
Huurtermijn: In overleg
Opzegtermijn: In overleg
Ingangsdatum: In overleg
Huuraanpassing: Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de reeks consumentenprijsindexcijfers (alle huishoudens)
Bankgarantie: Huurder dient een bankgarantie af te geven ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110,- Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 30,- per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 352 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.91 Energie einddatum 19-03-2025 Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Het kantoorgebouw beschikt over een inpandige parkeergarage. Er kunnen in totaal zes parkeerplaatsen bij gehuurd worden waarvan er vier zijn gelegen in de ondergelegen parkeergarage en twee parkeerplaatsen op het buitenterrein. Parkeerpl. niet overdekt 2 Prijs per parkeerpl. p/j € 250,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 4 Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 600,- incl. BTW Diversen In units vanaf 195 m² Locatie Kantorenpark Locatie toelichting Het object is gelegen aan de Jan Tinbergenstraat, onderdeel uitmakend van Businesspark Westermaat. Businesspark Westermaat is strategisch gelegen op zichtlocatie aan de A1 en is per auto binnen 10 minuten te bereiken vanuit Hengelo, Almelo, Enschede of de Duitse grens. Middels het openbaar vervoer is het object ook uitstekend te bereiken per bus. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station Op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
352 m²
In units vanaf
195 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.